Skip to main content
Support
Event

Презентація журналу «Суспільство і релігія»

Презентація чергового випуску журналу «Суспільство і релігія» Університету міста Фрайбурга, присвяченого подіям в Україні, відбулася у Києві 28 червня 2014 року. Автори збірки, серед яких багато випускників програм Інституту Кеннана, аналізували причини, перебіг і наслідки української революції, роль Заходу і Росії у розгортанні кризи, пропонували можливі шляхи її подолання.

Date & Time

Saturday
Jun. 28, 2014
3:00am – 6:00am ET
Get Directions

Overview

Презентація чергового випуску журналу «Суспільство і релігія» Університету міста Фрайбурга, присвяченого подіям в Україні, відбулася у Києві 28 червня 2014 року.

Автори збірки, серед яких багато випускників програм Інституту Кеннана, аналізували причини, перебіг і наслідки української революції, роль Заходу і Росії у розгортанні кризи, пропонували можливі шляхи її подолання. Учасники дискусії погодилися, що навіть в умовах репресивної поліцейської держави люди повстають проти режимів, які експлуатують і зневажають своїх громадян, і такі революції можуть бути успішними та призвести до справжніх політичних, економічних і культурних змін.

В результаті зустрічі українські вчені домовилися про подальшу співпрацю з Університетом міста Фрайбурга за підтримки Інституту Кеннана.

Tagged

Thank you for your interest in this event. Please send any feedback or questions to our Events staff.